Ett luftigt och mjukt bröd bakat i Sverige på vetemjöl. Hällakakor är omtyckta till frukost och mellanmål samt till lättare fikasmörgåsar. Receptet innehåller inte mjölk/laktos.
VETEMJÖL (48 %), vatten, socker, potatisflingor, VETESKÅLLNING, rapsolja, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerier av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), jäst, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, salt, HAVREFIBER, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1168 kJ |
Energi | 275 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 51.6 g |
- Varav sockerarter | 7.1 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 0.7 g |
Fiber | 3.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 8.4g protein.
Per 100g portion innehåller Hällakaka 51.6g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Hällakaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn.
Hällakaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.