Hällakaka är ett större, gyllengräddat ljust bröd bakad av vetemjöl. Det stora formatet gör att brödet lämpar sig väl till matigare smörgåsar, eller mindre smörgåstårtor.
Storlek
325gram
VETEMJÖL (61%), vatten, socker, sirap, rapsolja, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, jäst, salt, HAVREFIBER, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Innehåller GLUTEN. Mjölkfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, vete och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1110 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 7.9 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Hällakaka 48g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Hällakaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, vete och havre.
Hällakaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.