Hällakaka är ett större, gyllengräddat ljust bröd bakad av vetemjöl. Det stora formatet gör att brödet lämpar sig väl till matigare smörgåsar, eller mindre smörgåstårtor. 60 gr/st, 300gr/påse, 9påsar/krt, 5kakor/påse, Mjölkfritt, Sesamfritt, Tina & Servera,
Storlek
300gram
VETEmjöl1, vatten, socker1, sirap1, rapsolja1, fermenterat VETEmjöl, jäst1, VETEGLUTEN, salt, VETEskållning1, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN). 1Ursprungsland: Sverige. Mjölkfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 7.9 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Hällakaka 48g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Hällakaka innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Hällakaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.