- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Matbröd, styck
- Glutenfri mörk solrosfralla
Glutenfri mörk solrosfralla
Nordic Gluten Free Bakery aps
Storlek
65gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Vatten, (16%) solrosfrön, majsstärkelse, rismjöl, bovetemjöl, rapsolja, bruna linfrön, tapiokastärkelse, jäst, psylliumskalpulver, stabiliseringsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa), glutenfri malt (KORN), pumpafrön, jodiserat salt, socker, sirap (sockersirap, salt), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi), emulgator (mono- och diglycerides av fettsyror (vegetabilsk)).
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1259 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 1.05 g |
Fiber | 6.9 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Glutenfri mörk solrosfralla
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Glutenfri mörk solrosfralla?
I en portion på 100g finns det 6.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Glutenfri mörk solrosfralla?
Per 100g portion innehåller Glutenfri mörk solrosfralla 32g kolhydrater tillsammans med 15g fett.