Glutenfri mörk solrosfralla

Nordic Gluten Free Bakery aps

Storlek

65gram

Glutenfri mörk solrosfralla

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, (16%) solrosfrön, majsstärkelse, rismjöl, bovetemjöl, rapsolja, bruna linfrön, tapiokastärkelse, jäst, psylliumskalpulver, stabiliseringsmedel (hydroxypropylmethylcellulosa), glutenfri malt (KORN), pumpafrön, jodiserat salt, socker, sirap (sockersirap, salt), förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi), emulgator (mono- och diglycerides av fettsyror (vegetabilsk)).

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1259 kJ
Energi300 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett1.8 g
Kolhydrat32 g
- Varav sockerarter2.4 g
Protein6.1 g
Salt1.05 g
Fiber6.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-18°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Glutenfri mörk solrosfralla

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Glutenfri mörk solrosfralla?

I en portion på 100g finns det 6.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Glutenfri mörk solrosfralla?

Per 100g portion innehåller Glutenfri mörk solrosfralla 32g kolhydrater tillsammans med 15g fett.