Glutenfri /Laktosfri Hamburgerbröd
Storlek
2240gram

Vatten, Majsstärkelse, rismjöl,glukossirap(majs), Psylliumfröskal,Potatisfibrer,Bambufibrer,SEMAMFRÖ 4 % Rapsolja, , Socker, Salt, Jäst, tapiokastärkelse Förtjockningsmedel: Guarkärnmjöl, emulgeringsmedel E471. Vitaminer (B6, Niacin, Järn, Tiamin, Riboflavin).
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1230 kJ |
| Energi | 290 kcal |
| Fett | 7.2 g |
| - Varav mättat fett | 0.8 g |
| Kolhydrat | 53 g |
| - Varav sockerarter | 3.2 g |
| Protein | 2.7 g |
| Järn | 5.5 mg |
| Vitamin B6 | 0.6 mg |
| Niacin | 6.4 mg |
| Riboflavin | 0.2 mg |
| Tiamin | 0.6 mg |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gluten Free Choice Sverige AB
Org.nr: 556912-7409
I en portion på 100g finns det 2.7g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Hamburgerbröd 53g kolhydrater tillsammans med 7.2g fett.