Ett nyckelhålsmärkt, färdigskivat, saftigt och mjukt mörkt fullkornsbröd som vi strösslat med nyttiga chiafrön och goda vita vallmofrön.
Storlek
420gram
VETEmjöl, fullkorn av RÅG*, vatten, fullkorn av VETE*, solrosfrö (4,5%), surdeg (RÅG)* (4%), sirap, HAVREskållning*, VETEGLUTEN, chiafrö (1%), vallmofrö (1%), havssalt, RÅGKLI, torrjäst, fermenterat VETEmjöl, maltmjöl (RÅG* och KORN), socker, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin), glukossirap, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Fullkornsmängd: 30%, motsvarande 39% av torrvikten Innehåller GLUTEN. Mjölkfri.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 4.8 g |
- Varav mättat fett | 0.85 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 5.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 8.9g protein.
Per 100g portion innehåller Fullkornsbröd chia-vallmo 43g kolhydrater tillsammans med 4.8g fett.
Fullkornsbröd chia-vallmo innehåller följande allergener: korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Fullkornsbröd chia-vallmo tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.