- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Matbröd, styck
- Fralla Vallmo
Fralla Vallmo
Runt ljust bröd toppat med vallmofrö.
Storlek
80gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, vallmofrö (2%), havssalt, torkad surdeg (VETE/VETEGRODDAR/VETEGLUTEN), jäst, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
Allergeninformation för Fralla Vallmo
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 9.1 g |
Kolhydrat | 52 g |
Fett | 1.8 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.8 g |
Energi | 256 kcal |
Energi | 1070 kJ |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Fralla Vallmo
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Fralla Vallmo?
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fralla Vallmo?
Per 100g portion innehåller Fralla Vallmo 52g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.
Allergener
Innehåller Fralla Vallmo några allergener?
Fralla Vallmo innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Fralla Vallmo?
På grund av tillverkningsprocessen kan Fralla Vallmo innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön.
Vem kan jag kontakta angående Fralla Vallmo?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.