Rund slät fralla bakad med rågmjöl, solrosfrö och linfrö.
Storlek
80gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), fullkornsmjöl av RÅG (6%) och VETE (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, farinsocker, solrosfrö, VETEGLUTEN, linfrö, rapsolja, havssalt, malt av KORN, jäst. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 11 g |
Kolhydrat | 51 g |
Fett | 5.6 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Salt | 0.91 g |
Fiber | 4.1 g |
Energi | 299 kcal |
Energi | 1251 kJ |
- Varav sockerarter | 7.1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Fralla mörk 51g kolhydrater tillsammans med 5.6g fett.
Fralla mörk innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Fralla mörk innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.