Servera våra klassiska Flerkornskaka bakade på svenskt vete- och rågmjö i Västergötland. Den saftiga Flerkornskakan är god att äta som den är och går att komplettera med ett smakrikt pålägg. Flerkornskakan är full av fibrer och helt fri från mjölk. Bröden kommer i ett 30-pack och väger 30 gram styck.
Storlek
900gram
VETEMJÖL, siktad RÅG, vatten, sirap, jäst, fullkornsmjöl av RÅG, rapsolja, VETEGLUTEN, HAVREFIBER, RÅGMJÖL, HAVREFLINGOR, fermenterat VETEMJÖL, salt, bakpulver (E503), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E 471, E472e), KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1214 kJ |
Energi | 289 kcal |
Fett | 6.6 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 6.1 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 0.95 g |
Fiber | 6.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Flerkornskaka 46g kolhydrater tillsammans med 6.6g fett.
Flerkornskaka innehåller följande allergener: havre, råg och vete.
Flerkornskaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.