Storlek
5400gram
VETEMJÖL (*), vatten, solrosfrön (*), RÅGMJÖL (*), SESAMFRÖN (*), brun linfrö (*), gult linfrö (*), nigella (*), vallmofrö (*), salt, jäst, dekorering (majsstärkelse (*), potatisstärkelse (*), kakaopulver (*), socker (*), emulgeringsmedel (E322), maltmjöl (KORN) (*)), (*) Ekologiskt jordbruk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1117 kJ |
Energi | 267 kcal |
Fett | 5.2 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Eko grovt surdegsb 47g kolhydrater tillsammans med 5.2g fett.
Eko grovt surdegsb innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Eko grovt surdegsb innehålla spår av följande allergener: nötter och sojabönor.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.