Stenugnsbakat, diamantformat bröd bakat på CRC®*-certifierat rågmjöl och vetemjöl. Med bruna och gula linfrön, hirsfrön, vallmofrön, pumpafrön och solrosfrön som ger en härlig färg och ett luftigt bröd. Ett rustikt bröd med krispig skorpa.
Storlek
80gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL CRC®, vatten/vand, brun/brune linfrö/hørfrø 3,3%, gul/gule linfrö/hørfrø 3,3%, hirsfrö/ hirsefrø 2%, vallmofrö/valmuefrø 2%, pumpafrö/græskarfrø 1,3%, solrosfrö/solsikkefrø 1,3%, salt, jäst/gær, rostat/ristet RÅGMJJÖL/RUGMEL CRC®. Kan innehålla : sesamfrö/sesamfrø, nötter/nødder.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1187 kJ |
Energi | 282 kcal |
Fett | 5.5 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 45.6 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 4.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Diamant Céreales H 45.6g kolhydrater tillsammans med 5.5g fett.
Diamant Céreales H innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Diamant Céreales H innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och nötter.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.