Stenugnsbakad ciabatta med en krispig och tunn yta som övergår i ett mjukt och luftigt inkråm. Tillverkad med Biga metoden med mjöl, vatten och jäst. Den har en unik toppskärning och är lätt mjölad för en autentisk italiensk upplevelse.
Storlek
100gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, salt, jäst/gær, dextros, mältat/maltet VETEMJÖL/HVEDEMEL, mjölbehandlingsmedel/melbehandlingsmiddel (E300) Kan innehålla : soja, mjölk/mælk, sesamfrö/sesamfrø, senap/sennep
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, mjölk, sesamfrön och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1052 kJ |
Energi | 248 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 50.3 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabattina 50.3g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Ciabattina innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabattina innehålla spår av följande allergener: sojabönor, mjölk, sesamfrön och senap.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.