Servera en bit av Italien med ljus Ciabatta. Den långa jäsningsprocessen och surdegen ger Ciabattan en distinkt smak och en krispig yta. Brödet är bakat på svenskt mjöl enligt italienska traditioner i Södermanland. Varje ciabatta väger 40 gram.
Storlek
2400gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av FULLKORNSRÅG, VETEGLUTEN, salt, vegetabilisk olja (raps), jäst, maltmjöl av KORN, emulgeringsmedel (E 491). Kan innehålla spår av: Havre.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.34 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta ljus 44g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
Ciabatta ljus innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta ljus innehålla spår av havre.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.