Italieninspirerat ljust bröd med en något segare tuggkänsla.
Storlek
150gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg/torkad surdeg av VETE, olivolja, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1005 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Ciabatta 48g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Ciabatta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Ciabatta innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.