Storlek
330gram

VETEmjöl, vatten , surdeg av RÅG, fullkornsmjöl av VETE, solroskärnor, linfrö, pumpakärnor, VETEkli, sirap, fermenterat VETEmjöl, veg. emulgeringsmedel (E 471, E 472e), salt, torrjäst, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1157 kJ |
| Energi | 247 kcal |
| Fett | 8 g |
| - Varav mättat fett | 1.3 g |
| Kolhydrat | 38.1 g |
| - Varav sockerarter | 1.6 g |
| Protein | 9.7 g |
| Salt | 0.9 g |
| Fiber | 5.9 g |
Förvaras i -28°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-28°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Omne Bröd AB
Org.nr: 559160-3732
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Per 100g portion innehåller Cafékaka rågsurdeg 38.1g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Cafékaka rågsurdeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Cafékaka rågsurdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Omne Bröd AB på följande sätt: E-post: information@omnebrod.se. Adress: Omne 231, 870 30 Nordingrå.