Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Brytbröd Nyckelhål
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Brytbröd Nyckelhål

Brytbröd Nyckelhål

MOBACKEN
Från Sverige

Fyra fina, hälsosamma små brytbröd bakade med vete, fullkornsråg och surdeg. Lämpliga som tillbehör till maten eller frukost. Förutom att de är väldigt goda är de också nyckelhålsmärkta och har låg sockerhalt.

Storlek

444gram

Brytbröd Nyckelhål

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEmjöl1 (32%), vatten, fullkorn av RÅG1*, fullkorn av VETE1*, surdeg (RÅG)1* (4,1%), sirap1, HAVREskållning1*, VETEGLUTEN, RÅGkli1, salt, jäst, maltmjöl (RÅG*, KORN), socker, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin), fermenterat VETEmjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). 1Ursprungsland: Sverige. *Fullkornsmängd: 30%, motsvarande 44% av torrvikten. Mjölkfri.

Allergeninformation för Brytbröd Nyckelhål

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Havre(Innehåller)
Korn(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, råg, havre och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1050 kJ
Energi250 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett0.8 g
Kolhydrat43 g
- Varav sockerarter4.6 g
Protein8.5 g
Salt0.8 g
Fiber5.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Säljpartner Häll & Co AB

Org.nr: 556710-9110

Kontakt

Isafjordsgatan 5

164 40 Stockholm

Tel: 08-672 07 50

info@saljpartner.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Brytbröd Nyckelhål

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Brytbröd Nyckelhål?

I en portion på 100g finns det 8.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Brytbröd Nyckelhål?

Per 100g portion innehåller Brytbröd Nyckelhål 43g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

Allergener

Innehåller Brytbröd Nyckelhål några allergener?

Brytbröd Nyckelhål innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, råg, havre och korn.

Vilka allergener kan finnas i spår i Brytbröd Nyckelhål?

Brytbröd Nyckelhål tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Brytbröd Nyckelhål?

Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter