Fyra fina, hälsosamma små brytbröd bakade med vete, fullkornsråg och surdeg. Lämpliga som tillbehör till maten eller frukost. Förutom att de är väldigt goda är de också nyckelhålsmärkta och har låg sockerhalt.
Storlek
444gram
VETEmjöl1 (32%), vatten, fullkorn av RÅG1*, fullkorn av VETE1*, surdeg (RÅG)1* (4,1%), sirap1, HAVREskållning1*, VETEGLUTEN, RÅGkli1, salt, jäst, maltmjöl (RÅG*, KORN), socker, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, solroslecitin), fermenterat VETEmjöl, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). 1Ursprungsland: Sverige. *Fullkornsmängd: 30%, motsvarande 44% av torrvikten. Mjölkfri.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, råg, havre och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1050 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 5.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Brytbröd Nyckelhål 43g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Brytbröd Nyckelhål innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, råg, havre och korn.
Brytbröd Nyckelhål tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.