Brytbröd behåller saftigheten bra eftersom bröden jäser ihop med varandra. Brödet är bakat i Sverige på vetemjöl. Till frukost och mellanmål samt till lättare lunchsmörgåsar. Receptet innehåller inte mjölk/laktos.
Vatten, VETEMJÖL (32 %), fullkornsmjöl av VETE, potatisflingor, socker, rapsolja, HAVREFIBER, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), enzym.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1041 kJ |
Energi | 246 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 43.8 g |
- Varav sockerarter | 2.7 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 5.3 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Brytbröd ljus 43.8g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Brytbröd ljus innehåller följande allergener: havre, råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Brytbröd ljus tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.