Underbart god gluten- och mjölkfri Surdegslimpa med frukt från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
650gram
Ingredienser: Vatten, VETESTÄRKELSE (glutenfri), HAVREMJÖL (glutenfritt), HAVREGRYN (glutenfria), plommon, aprikoser, solroskärnor, dextros, sockerbetsfiber, potatisstärkelse, linfrö, salt, socker, jäst, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), rismjöl, konserverings- medel (E263, E220), kryddor.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 6 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.68 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegslimpa GF 43g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.