- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Matbröd, skivat
- Surdegsbröd Skivat
Surdegsbröd Skivat
Ett saftigt levainbröd är ofta ett uppskattat inslag på frukost- eller lunchbuffén. Det här brödet är färdigskivat, enkelt att tina och servera direkt. Bakat i Sverige på vete- och rågsurdeg samt havssalt.
Storlek
5000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, RÅGSURDEG 6 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), VETESURDEG 6 % (VETEMJÖL, vatten, VETELGUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), siktat RÅGMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN, jäst, rapsolja, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel (sorbitanmonostearat), surhetsreglerandemedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
Allergeninformation för Surdegsbröd Skivat
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 990 kJ | 
| Energi | 232 kcal | 
| Fett | 1.5 g | 
| - Varav mättat fett | 0.2 g | 
| Kolhydrat | 46 g | 
| - Varav sockerarter | 0.5 g | 
| Protein | 8 g | 
| Salt | 2.5 g | 
| Fiber | 2.5 g | 
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
Vanliga frågor om Surdegsbröd Skivat
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Surdegsbröd Skivat?
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Surdegsbröd Skivat?
Per 100g portion innehåller Surdegsbröd Skivat 46g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Allergener
Innehåller Surdegsbröd Skivat några allergener?
Surdegsbröd Skivat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Surdegsbröd Skivat?
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbröd Skivat innehålla spår av mjölk.
Vem kan jag kontakta angående Surdegsbröd Skivat?
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.
