Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, skivat
  5. Surdegsbröd Skivat
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, skivat/
  5. Surdegsbröd Skivat

Surdegsbröd Skivat

La Boulangerie

Ett saftigt levainbröd är ofta ett uppskattat inslag på frukost- eller lunchbuffén. Det här brödet är färdigskivat, enkelt att tina och servera direkt. Bakat i Sverige på vete- och rågsurdeg samt havssalt.

Storlek

5000gram

Surdegsbröd Skivat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, RÅGSURDEG 6 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), VETESURDEG 6 % (VETEMJÖL, vatten, VETELGUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), siktat RÅGMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN, jäst, rapsolja, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel (sorbitanmonostearat), surhetsreglerandemedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.

Allergeninformation för Surdegsbröd Skivat

Mjölk(Kan innehålla)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi990 kJ
Energi232 kcal
Fett1.5 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat46 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein8 g
Salt2.5 g
Fiber2.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Surdegsbröd Skivat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Surdegsbröd Skivat?

I en portion på 100g finns det 8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Surdegsbröd Skivat?

Per 100g portion innehåller Surdegsbröd Skivat 46g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.

Allergener

Innehåller Surdegsbröd Skivat några allergener?

Surdegsbröd Skivat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Surdegsbröd Skivat?

På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbröd Skivat innehålla spår av mjölk.

Vem kan jag kontakta angående Surdegsbröd Skivat?

Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter