Danskt solrosrågbröd. Saftigt skivat gott bröd bakat med 48% råg och 25 % kärnor. Surdegskultur av råg. 28 skivor per limpa.
Storlek
950gram
RÅGSIKTSMJÖL 30%, vatten, surdeg 16% (vatten, fullkornsmjöl av RÅG 7%, KORNMALTMJÖL, surdegskultur), RÅGKÄRNOR 12%, solrosfrö 7%, linfrö 5,5%, ströbröd (ingredienser som i denna produkt), jodberikat salt, extrakt av KORNMALT, jäst, vinäger, sirap, torkad surdeg (fullkornsmjöl av RÅG 0,2%, surdegskultur), fullkornsmjöl av RÅG 0,1%, KORNMALTMJÖL, VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300). Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1001 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 7.1 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 34 g |
- Varav sockerarter | 2.4 g |
Protein | 6.5 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 6.2 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 6.5g protein.
Per 100g portion innehåller Solrosrågbröd 34g kolhydrater tillsammans med 7.1g fett.
Solrosrågbröd innehåller följande allergener: korn, råg och vete.
Solrosrågbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.