Fazer Skördebröd – ett saftigt och smakrikt bröd med en blandning av de fyra sädesslagen vete, råg, havre och korn. Brödet är nyckelhålsmärkt och innehåller förutom de fyra sädeslagen även rapsfrön. Fazer Skördebröd är ett mörkt skivat bröd rikt på fullkorn och är en källa till protein. Brödet är lika gott att rosta som att äta precis som det är.
Storlek
650gram
Mjöl (VETE, fullkorn av RÅG och HAVRE), vatten, raskdeg 6,5% (vatten, VETEmjöl, siktat RÅGmjöl, jäst), sirap, krossade RÅGkärnor, VETEgluten, klippta KORNkärnor, jäst, rapsolja, HAVREflingor, rapsfrö 1,5%, malt av KORN och RÅG, salt, mald kummin, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 30% vete, 17% råg, 7% havre och 3,5% korn. Brödet innehåller 26% fullkorn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 5.4 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 4.8 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 5.6 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Skördebröd Fryst 44g kolhydrater tillsammans med 5.4g fett.
Skördebröd Fryst innehåller följande allergener: havre, korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Skördebröd Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.