Ett bröd bakat på svenskt mjöl, med en god balans mellan havre och råg. Ett omtyckt val hos både stora och små, perfekt för frukost och mellanmål.
Storlek
530gram
Vatten, VETEmjöl, fullkornsmjöl av VETE, sirap, HAVREflingor, VETEgluten, fullkornsmjöl av HAVRE, fullkornsmjöl av RÅG, lingon, rapsolja, surdeg av VETE, salt, jäst, VETEkli.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1050 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 5.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Skörda 46g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Skörda innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Skörda tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.