Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, skivat
  5. Skörda
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, skivat/
  5. Skörda

Skörda

Ångbagarn

Ett bröd bakat på svenskt mjöl, med en god balans mellan havre och råg. Ett omtyckt val hos både stora och små, perfekt för frukost och mellanmål.

Storlek

530gram

Skörda

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, VETEmjöl, fullkornsmjöl av VETE, sirap, HAVREflingor, VETEgluten, fullkornsmjöl av HAVRE, fullkornsmjöl av RÅG, lingon, rapsolja, surdeg av VETE, salt, jäst, VETEkli.

Allergeninformation för Skörda

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1050 kJ
Energi250 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett0.4 g
Kolhydrat46 g
- Varav sockerarter5 g
Protein8 g
Salt0.8 g
Fiber5.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Bageri Gruppen Sverige AB

Org.nr: 556135-6402

Kontakt

Verkstadsgatan 12

231 66 Trelleborg

Tel: 0410‐430 70

info@bagerigruppen.se

Vanliga frågor om Skörda

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Skörda?

I en portion på 100g finns det 8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Skörda?

Per 100g portion innehåller Skörda 46g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

Allergener

Innehåller Skörda några allergener?

Skörda innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Skörda?

Skörda tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Skörda?

Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.

←Tillbaka till Produkter