Storlek
1250gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av VETE [VETEMJÖL, vatten], surdeg av RÅG [vatten, RÅGMJÖL], DURUMVETEMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN, malt av KORN/BYGG, jäst/gjær, rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1032 kJ |
Energi | 242 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Skivad Levain, formbakad 48g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Skivad Levain, formbakad innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Skivad Levain, formbakad innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.