Ett rustikt och saftigt hantverksbröd fyllt med smak! Skanörgrova bakas på skånsk råg, surdeg, solrosfrön, ölmalt och kallpressad rapsolja. Passar utmärkt till frukost och lunch, såväl som lagrade ostar eller buffémat.
Storlek
550gram
Vatten, VETEmjöl, fullkornsRÅGmjöl*, sirap, surdeg på fullkornsRÅG* och VETE (11%), klippt fullkornsRÅG*, solrosfrö (6%), VETEgluten, ölmalt av mältat KORN (3%), RÅGflingor*, kallpressad rapsolja, fullkornsdurumVETEmjöl*, humle (0,1%), lakrits, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Råginnehåll: 31%. *Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 31% vilket motsvarar 42% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 297 kcal |
Energi | 1250 kJ |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 9.8 g |
Fiber | 5.8 g |
Fett | 6.2 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 182 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 182 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Skanörgrova 49g kolhydrater tillsammans med 6.2g fett.
Skanörgrova innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Skanörgrova tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.