Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, skivat
  5. Rågbröd m solrosfrön skivat
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, skivat/
  5. Rågbröd m solrosfrön skivat

Rågbröd m solrosfrön skivat

Dafgårds

Storlek

950gram

Rågbröd m solrosfrön skivat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, RÅGMJÖL 24%, surdeg (RÅGMJÖL 12%, vatten), solrosfrön 8%, RÅGSIKTMJÖL 7%, linfrö, RÅGKÄRNOR 5%, KORNMALTEXTRAKT, RÅGFIBER 2%, salt med tillsatt jod, jäst. Dekoration: Solroskärnor

Allergeninformation för Rågbröd m solrosfrön skivat

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Råg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1074 kJ
Energi256 kcal
Fett8.1 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat33 g
- Varav sockerarter2.8 g
Protein8.1 g
Salt1.2 g
Fiber9.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rågbröd m solrosfrön skivat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rågbröd m solrosfrön skivat?

I en portion på 100g finns det 8.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rågbröd m solrosfrön skivat?

Per 100g portion innehåller Rågbröd m solrosfrön skivat 33g kolhydrater tillsammans med 8.1g fett.

Allergener

Innehåller Rågbröd m solrosfrön skivat några allergener?

Rågbröd m solrosfrön skivat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och råg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Rågbröd m solrosfrön skivat?

På grund av tillverkningsprocessen kan Rågbröd m solrosfrön skivat innehålla spår av följande allergener: laktos och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Rågbröd m solrosfrön skivat?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter