Storlek
950gram
Vatten, RÅGMJÖL 24%, surdeg (RÅGMJÖL 12%, vatten), solrosfrön 8%, RÅGSIKTMJÖL 7%, linfrö, RÅGKÄRNOR 5%, KORNMALTEXTRAKT, RÅGFIBER 2%, salt med tillsatt jod, jäst. Dekoration: Solroskärnor
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1074 kJ |
Energi | 256 kcal |
Fett | 8.1 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 33 g |
- Varav sockerarter | 2.8 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 9.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Rågbröd m solrosfrön skivat 33g kolhydrater tillsammans med 8.1g fett.
Rågbröd m solrosfrön skivat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rågbröd m solrosfrön skivat innehålla spår av följande allergener: laktos och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.