Rågsurdegsbröd bakat på rågsikt med rågkärnor. Rågflingor som dekoration på toppen.
Storlek
950gram

Vatten, surdeg (RÅGMJÖL, vatten, kultur av surdeg), RÅGSIKTMJÖL, RÅGKÄRNOR 12%, RÅGMJÖL, malt av KORN, RÅGFIBER, joderat salt, RÅGFLINGOR, jäst. Kan innehålla spår av solrosfrö, soja och mjölk. Dekoration: RÅGFLINGOR
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, sojabönor och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 829 kJ | 
| Energi | 198 kcal | 
| Fett | 0.8 g | 
| - Varav mättat fett | 0.2 g | 
| Kolhydrat | 38 g | 
| - Varav sockerarter | 2.8 g | 
| Protein | 5.4 g | 
| Salt | 1 g | 
| Fiber | 8 g | 
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Rågbröd danskt skivat 38g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.
Rågbröd danskt skivat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Rågbröd danskt skivat innehålla spår av följande allergener: laktos, sojabönor och mjölk.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.