Smakrikt rustikt surdegsbröd med malt och groddade rågkärnor. Bakat med mjöl från vår egen kvarn och få ingredienser – inga konstigheter. Njut av den gyllengräddade skorpan och den milt syrliga smaken!
Storlek
650gram
VETEmjöl, vatten, surdeg på fullkornsRÅG* och fullkornsdurumVETE* (10%), groddade RÅGkärnor*, VETEgluten, fullkornsdurumVETEmjöl, fullkornsRÅGmjöl*, malt av KORN, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 10% råg. *Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 13% vilket motsvarar 18% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 235 kcal |
Energi | 985 kJ |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Fiber | 4.2 g |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 182 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 182 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 9.3g protein.
Per 100g portion innehåller Råg Levain osötat 43g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Råg Levain osötat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Råg Levain osötat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.