Fazer Råg Eko - ett ekologiskt bröd med rustik karaktär, bakat med fullkornsråg och surdeg som ger rik och fyllig smak. Fazer Råg Eko är nyckelhålsmärkt och gott att rosta, eller att äta precis som det är.
Storlek
300gram
Mjöl (fullkorn av RÅG** ***, VETE** ***, fullkorn av VETE** ***, fermenterat VETE*), vatten, surdeg av fullkornsRÅGmjöl** *** 12%, RÅGflingor** ***, malt av KORN** och RÅG** ****, socker**, VETEgluten*, jäst***, havssalt, potatisflingor**, ättika*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ekologisk ingrediens. **KRAV ekologisk ingrediens. ***Ursprung Sverige. ****Ursprung EU. Brödet består av 82% svenska ingredienser. Brödet innehåller 41% råg och 50% fullkorn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 3.7 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 7.9g protein.
Per 100g portion innehåller Råg Eko Fryst 50g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.
Råg Eko Fryst innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Råg Eko Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.