Ett bröd bakat på svenskt mjöl, rikt på fullkorn och ett gott val för både kropp och knopp. Ett härligt bröd som passar perfekt till dagens alla måltider.
Storlek
550gram
Vatten, VETEmjöl, klippt RÅG, fullkornsmjöl av VETE, VETEgluten, linfrö, fullkornsmjöl av RÅG, surdeg av VETE, betfiber, salt, jäst, malt av KORN, VETEkli. Fullkornsinnehåll: 19% motsvarande 30% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 3.8 g |
Protein | 8 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 7.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Mörkt Osötat med Fullkorn 38g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Mörkt Osötat med Fullkorn innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Mörkt Osötat med Fullkorn tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.