Bakat på svenskt mjöl, rikt på fiber och en bra fullkornskälla. Perfekt för den som vill näringsrikt bröd i vardagen.
Storlek
500gram
VETEmjöl, vatten, klippt RÅG, fullkornsmjöl av VETE, fullkornsmjöl av RÅG, VETEgluten, rapsolja, surdeg av VETE, salt, jäst. Fullkornsinnehåll: 20% motsvarande 30% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 950 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 5.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ljust Osötat med Fullkorn 44g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Ljust Osötat med Fullkorn innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Ljust Osötat med Fullkorn tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.