Bakat på svenskt mjöl och med linfröets goda egenskaper. Ett fiberrikt bröd som passar dagens alla måltider.
Storlek
550gram
Vatten, VETEmjöl, klippt RÅG, fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, linfrö, VETEgluten, fullkornsmjöl av RÅG, betfiber, surdeg av VETE, salt, jäst, VETEkli. Innehåller 4% linfrö. Fullkornsinnehåll: 19% motsvarande 30% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 954 kJ |
Energi | 226 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 3.9 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.75 g |
Fiber | 5.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Linfröbröd Osötat 38g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Linfröbröd Osötat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Linfröbröd Osötat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.