Stenugnsbakat, äkta Levainbröd som är kalljäst i 24 timmar. Bakat på vetemjöl, durumvete och grahamsmjöl. Ett riktigt lyxbröd. Den långa jästiden ger ett luftigt, saftigt och smakrikt bröd.
Storlek
1000gram
vatten/ vand, VETEMJÖL/HVEDEMEL, surdeg 11,6% (VETEMJÖL/ HVEDEMEL och vatten/ vand), DURUMVETE/-HVEDE, GRAHAMSMJÖL/-MEL, salt, maltsirap (KORN/ BYGG). Kan innehålla/ indeholde nötter, sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, nötter, råg, sesamfrön och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1057 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 1.91 g |
- Varav mättat fett | 0.26 g |
Kolhydrat | 48.7 g |
- Varav sockerarter | 0.43 g |
Protein | 7.57 g |
Salt | 2 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 7.57g protein.
Per 100g portion innehåller Levain Skivat 48.7g kolhydrater tillsammans med 1.91g fett.
Levain Skivat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levain Skivat innehålla spår av följande allergener: mandel, nötter, råg, sesamfrön och valnöt.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.