Skogaholms bageri grundades 1926 och har bakat goda bröd sedan dess. Lantbröd Morot är ett ljust osötat bröd, bakat med surdeg. Morot gör brödet extra saftigt och ger en naturlig sötma. Underbart gott att rosta till frukost, servera till en mustig soppa eller matig sallad.
Storlek
650gram
Ingredienser: VETEmjöl 52 %, vatten, rivna morötter 9 %, klippta HAVREkärnor, morotsjuice 4 %, surdeg av VETE 4 %, solrosfrö, rapsolja, VETEgluten, jäst, sirap (endast som jästnäring), salt, VETEfiber, ättika, durumVETEmjöl, malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Innehåller naturligt förekommande sockerarter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 5.1 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Lantbröd Morot Fryst 43g kolhydrater tillsammans med 5.1g fett.
Lantbröd Morot Fryst innehåller följande allergener: havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete.
Lantbröd Morot Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.