Fazer Lantbröd Bistro - ett gott och osötat surdegsbröd med en mild smak av havre och linfrö. Brödet är bakat med en något lösare deg och får extra lång tid att vila för att få sin karaktär. Detta resulterar i ett bröd som är både luftigt och saftigt. Fazer Lantbröd Bistro är lika gott att rosta eller äta precis som det är.
Storlek
600gram
VETEmjöl, vatten, HAVREflingor 11%, VETEgluten, jäst, linfrö 2,1%, surdeg av VETE 2%, salt, socker (endast som jästnäring) rapsolja, durumVETEmjöl, konserveringsmedel (kalciumpropionat), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Innehåller naturligt förekommande sockerarter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Lantbröd Bistro Fryst 40g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Lantbröd Bistro Fryst innehåller följande allergener: havre, korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Lantbröd Bistro Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.