Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, skivat
  5. Landgångsbröd Durum/Surdeg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, skivat/
  5. Landgångsbröd Durum/Surdeg

Landgångsbröd Durum/Surdeg

Boalts Bröd

Våra landgångsbröd är skapade med omsorg och precision av erfarna bagare. Vi använder noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa bästa kvalitet!

Storlek

500gram

Landgångsbröd Durum/Surdeg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEmjöl, vatten, durumVETEmjöl, RÅGsurdeg, rapsolja, salt, jäst, VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Produkten innehåller 1,4 % fullkorn.

Allergeninformation för Landgångsbröd Durum/Surdeg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi958 kJ
Energi229 kcal
Fett2.1 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat43 g
- Varav sockerarter0.3 g
Protein7.4 g
Salt1.1 g
Fiber2.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Bageri Gruppen Sverige AB

Org.nr: 556135-6402

Kontakt

Verkstadsgatan 12

231 66 Trelleborg

Tel: 0410‐430 70

info@bagerigruppen.se

Vanliga frågor om Landgångsbröd Durum/Surdeg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Landgångsbröd Durum/Surdeg?

I en portion på 100g finns det 7.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Landgångsbröd Durum/Surdeg?

Per 100g portion innehåller Landgångsbröd Durum/Surdeg 43g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.

Allergener

Innehåller Landgångsbröd Durum/Surdeg några allergener?

Landgångsbröd Durum/Surdeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Landgångsbröd Durum/Surdeg?

Landgångsbröd Durum/Surdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Landgångsbröd Durum/Surdeg?

Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.

←Tillbaka till Produkter