Våra landgångsbröd är skapade med omsorg och precision av erfarna bagare. Vi använder noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa bästa kvalitet!
Storlek
500gram
VETEmjöl, vatten, durumVETEmjöl, RÅGsurdeg, rapsolja, salt, jäst, VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Produkten innehåller 1,4 % fullkorn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 958 kJ |
Energi | 229 kcal |
Fett | 2.1 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 7.4g protein.
Per 100g portion innehåller Landgångsbröd Durum/Surdeg 43g kolhydrater tillsammans med 2.1g fett.
Landgångsbröd Durum/Surdeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Landgångsbröd Durum/Surdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.