Gott osötat surdegsbröd som är rikt på fullkorn. Bakat på råg som tillsammans med durumvete och klippta rågkärnor ger brödet smak och struktur. Njut av den nötiga runda smaken som rundas av med extra fin kallpressad rapsolja från Österlen.
Storlek
700gram
Vatten, vetemjöl, fullkornsdurumvetemjöl* (12%), groddade rågkärnor (11%), klippt fullkornsråg*, surdeg på fullkornsråg* och vete (10%), vetegluten, malt av korn, rågskållning*, kallpressad rapsolja (1%), jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av vallmofrö. * Fullkornsingrediens. Fullkornshalten i brödet är 37% vilket motsvarar 54% av torrvikten. SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 274 kcal |
Energi | 1158 kJ |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Fiber | 5.6 g |
Fett | 2.5 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 182 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 182 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller KärnSund Surdegsbröd 46g kolhydrater tillsammans med 2.5g fett.
KärnSund Surdegsbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
KärnSund Surdegsbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.