Storlek
950gram
VETEmjöl, vatten, sirap, siktat RÅGmjöl, jäst, VETEgluten, surdeg av VETE och RÅG, fullkornsmjöl av RÅG, salt, rapsolja, fermenterat VETEmjöl, KORNmalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1058 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0.12 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 9.8 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 0.97 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller JätteLimpa 50g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
JätteLimpa innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
JätteLimpa tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.