Lanserades 1960 och är den första skivade formfranska i Sverige. Vi tog snabbt till oss den amerikanska trenden med att rosta brödet och JätteFranska blev folkets favorit. Perfekt till frukost och till toasten!
Storlek
1100gram
VETEmjöl, vatten, sirap, rapsolja, surdeg på VETE, siktat RÅGmjöl, malt av KORN/BYGG, jäst/gær, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). SVENSKT MJÖL Mer än 90% mjöl från svenskodlat spannmål malt i egen kvarn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 269 kcal |
Energi | 1139 kJ |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 2.7 g |
Fiber | 2.5 g |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Protein | 7.8 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 182 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 182 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 7.8g protein.
Per 100g portion innehåller JätteFranska 1.1kg 50g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
JätteFranska 1.1kg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
JätteFranska 1.1kg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.