Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, skivat
  5. Formfranska
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, skivat/
  5. Formfranska

Formfranska

Martin & Servera
Från Sverige

Njut av en klassiker i brödhyllan med vår formfranska, skivad i 31 lika stora skivor. Vårt ljust, skivade bröd passar till att skapa mättande och smakrika smörgåsar eller som ett smidigt tillbehör till soppor och sallader. Extra bra att rosta. En förpackning väger 1 kilo.

Storlek

1000gram

Formfranska

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten jäst, sirap, VETEGLUTEN, salt, rapsolja, VETESURDEGSPULVER, KORNMALT, fermenterat VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (E300)

Allergeninformation för Formfranska

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1061 kJ
Energi253 kcal
Fett1.9 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat48.51 g
- Varav sockerarter2.2 g
Protein9 g
Salt1.03 g
Fiber2.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Formfranska

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Formfranska?

I en portion på 100g finns det 9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Formfranska?

Per 100g portion innehåller Formfranska 48.51g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.

Allergener

Innehåller Formfranska några allergener?

Formfranska innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Formfranska?

Formfranska tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Formfranska?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter