Fazer Levain är ett ljust, osötat surdegsbröd med rostat havremjöl och havssalt som ger en fyllig smak. Med inspiration från den franska brödkulturen bakar vi vårt levainbröd med surdeg och lång jästid vilket ger brödet en härlig struktur och karaktär. Njut som det är – eller prova att rosta!
Storlek
750gram
Mjöl (VETE*, rostad HAVRE 2 %, durumVETE), vatten HAVREgryn*, 4,5 % surdeg av VETE**, VETEgluten, jäst*, havssalt 1 %, socker* (endast som jästnäring), rapsolja, konserveringsmedel (kalciumpropionat), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige ** Ursprung EU Innehåller naturligt förekommande sockerarter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 950 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 9.6 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 9.6g protein.
Per 100g portion innehåller Fazer Levain Fryst 41g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.
Fazer Levain Fryst innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn.
Fazer Levain Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.