När du väljer vårt ekologiska lingonbröd väljer du också en ansvarsfull livsstil. Ekologiskt odlade ingredienser och nyckelhålsmärkningen säkerställer att varje tugga är ett gott val för din hälsa och för vår planet.
Storlek
500gram
Fullkornsmjöl av VETE*, vatten, VETEmjöl*, RÅGmjöl*, VETEgluten*, rapsolja*, lingon* 1,7%, sirap*, KORNmalt*, surdeg av RÅG*, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Andelen fullkorn är 37% vilket motsvarar 50% av torrvikten. *Ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1118 kJ |
Energi | 265 kcal |
Fett | 3.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 4.4 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 0.91 g |
Fiber | 5.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologiskt Lingonbröd 45g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.
Ekologiskt Lingonbröd innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Ekologiskt Lingonbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.