Bakad på svenskt mjöl och ett gott val för dig som vill njuta av ett naturligt bröd med härlig smak, perfekt för alla tillfällen.
Storlek
1000gram
VETEmjöl*, vatten, fullkornsmjöl av VETE*, VETEgluten*, sirap*, jäst, surdeg av RÅG*, rapsolja*, salt, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Fullkornsinnehåll: 20% motsvarande 30% av torrvikten. Innehåller 66% vete. *Ekologisk ingrediens.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1087 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 5 g |
Protein | 10.5 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 10.5g protein.
Per 100g portion innehåller Ekologisk Vetelimpa 44g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Ekologisk Vetelimpa innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Ekologisk Vetelimpa tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.