Fazer Bondens Surdegsbröd – ett fullkornsbröd med surdeg, där rågkärnor ger en fyllig smak. Fazer Bondens Surdegsbröd – ett fullkornsbröd med surdeg som innehåller hela 52% fullkorn och 61% råg. Brödet är bakat enligt gamla nordiska traditioner med en surdeg av råg som gör det extra saftigt. Varje tugga av detta bröd är rikt på fullkorn. Bondens Surdegsbröd är nyckelhålsmärkt och är lika goda att rosta som att äta precis som de är.
Storlek
500gram
Surdeg av RÅG 34% (fullkornsRÅGmjöl 18%, vatten, malt av KORN), RÅGkärnor 19%, vatten, fullkornsRÅGmjöl 13%, siktat RÅGmjöl, maltsirap av KORN, jäst, salt (jodberikat), ättika, rapsolja, surdegspulver av RÅG, RÅGflingor 0,3%, enzymer (VETE), malt av KORN. Brödet innehåller 51% fullkorn och 60% råg.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 850 kJ |
Energi | 200 kcal |
Fett | 1.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 5.4 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 9.5 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 7 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 7 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Bondens Surdegsbröd 37g kolhydrater tillsammans med 1.7g fett.
Bondens Surdegsbröd innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Bondens Surdegsbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.