Ett osötat ljust fullkornsbröd bakat på svenskt mjöl, med en bra balans av vete, råg och havre. Ett uppskattat val av både stora och små, perfekt för frukost eller mellis!
Storlek
530gram
Vatten, VETEmjöl, fullkornsmjöl av RÅG, HAVREflingor, äpplebitar (torkade, motsvarar 15g äpple/100g bröd), VETEgluten, fermenterat VETEmjöl, salt, rapsolja, surdeg av VETE, jäst, KORNmalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). Andelen fullkorn är 31% vilket motsvarar 44% av torrvikten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1003 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2.4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 4.6 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 5.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller Äpplebröd Osötat 42g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.
Äpplebröd Osötat innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Äpplebröd Osötat tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.