Storlek
500gram
RÅGMJÖL, vatten, VETEMJÖL, solroskärnor, VALNÖT 2,64%, surdeg av RÅG, VETEGLUTEN, vört av KORN, jäst, salt, druvsocker, emulgeringsmedel E472e, rapsolja, antioxidationsmedel E300. Kan innehålla spår av ägg, soja, hasselnötter, mandel, och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg, valnöt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 4.9 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
- Varav fleromättat fett | 2.6 g |
- Varav enkelomättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 9 g |
Salt | 0.84 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Valnötsbröd med surdeg 43g kolhydrater tillsammans med 4.9g fett.
Valnötsbröd med surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg, valnöt och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Valnötsbröd med surdeg innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.