Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Valnötsbröd med surdeg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Valnötsbröd med surdeg

Valnötsbröd med surdeg

Dafgårds

Storlek

500gram

Valnötsbröd med surdeg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

RÅGMJÖL, vatten, VETEMJÖL, solroskärnor, VALNÖT 2,64%, surdeg av RÅG, VETEGLUTEN, vört av KORN, jäst, salt, druvsocker, emulgeringsmedel E472e, rapsolja, antioxidationsmedel E300. Kan innehålla spår av ägg, soja, hasselnötter, mandel, och sesamfrö.

Allergeninformation för Valnötsbröd med surdeg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Sojabönor(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Hasselnöt(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Råg(Innehåller)
Valnöt(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg, valnöt och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1100 kJ
Energi260 kcal
Fett4.9 g
- Varav mättat fett0.6 g
- Varav fleromättat fett2.6 g
- Varav enkelomättat fett0.9 g
Kolhydrat43 g
- Varav sockerarter2 g
Protein9 g
Salt0.84 g
Fiber3.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Valnötsbröd med surdeg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Valnötsbröd med surdeg?

I en portion på 100g finns det 9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Valnötsbröd med surdeg?

Per 100g portion innehåller Valnötsbröd med surdeg 43g kolhydrater tillsammans med 4.9g fett.

Allergener

Innehåller Valnötsbröd med surdeg några allergener?

Valnötsbröd med surdeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg, valnöt och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Valnötsbröd med surdeg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Valnötsbröd med surdeg innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och ägg.

Vem kan jag kontakta angående Valnötsbröd med surdeg?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter