Storlek
480gram
VETEMJÖL, vatten, margarin [vegetabilisk olja (kokos, raps), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt], vallmofrön 1,4%, socker, jäst, salt (jod), emulgeringsmedel (E472e), rapsolja, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, sesamfrön, lupin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, sojabönor, mjölk, sesamfrön och lupin hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1192 kJ |
Energi | 282 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Vallmofranska 53g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Vallmofranska innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vallmofranska innehålla spår av följande allergener: ägg, sojabönor, mjölk, sesamfrön och lupin.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.