En mindre ljus limpa som är toppad med vallmofrö.
Storlek
280gram
VETEMJÖL, (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, vallmofrö(1%), havssalt, torkad surdeg av VETE/VETEGRODDAR, VETEGLUTEN, jäst, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 984 kJ |
Energi | 235 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller Vallmobröd 48g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Vallmobröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Vallmobröd innehålla spår av följande allergener: senap, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.