Svenskt fullkornsbröd som är nyckelhålsmärkt.
Storlek
420gram
FULLKORNSVETE¹·²/VETEMJÖL¹ (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL¹·²(innehåller malt av KORN), farinsocker, VETEGLUTEN, RÅG, rapsolja, jäst, havssalt. ¹Ursprung: Sverige. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. ²Produkten innehåller 32% fullkorn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, spannmål som innehåller gluten, råg och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg, sesamfrön, senap, sojabönor och laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1038 kJ |
Energi | 248 kcal |
Fett | 3.2 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 4.3 g |
Protein | 9.8 g |
Salt | 0.94 g |
Fiber | 5.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.8g protein.
Per 100g portion innehåller Svenskt fullkornsbröd 43g kolhydrater tillsammans med 3.2g fett.
Svenskt fullkornsbröd innehåller följande allergener: vete, spannmål som innehåller gluten, råg och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Svenskt fullkornsbröd innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg, sesamfrön, senap, sojabönor och laktos.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.