Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, hel
  5. Svenskt fullkornsbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, hel/
  5. Svenskt fullkornsbröd

Svenskt fullkornsbröd

Dafgårds
Från Sverige

Svenskt fullkornsbröd som är nyckelhålsmärkt.

Storlek

420gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

FULLKORNSVETE¹·²/VETEMJÖL¹ (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, FULLKORNSRÅGMJÖL¹·²(innehåller malt av KORN), farinsocker, VETEGLUTEN, RÅG, rapsolja, jäst, havssalt. ¹Ursprung: Sverige. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. ²Produkten innehåller 32% fullkorn.

Allergeninformation för Svenskt fullkornsbröd

Vete(Innehåller)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Laktos(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, spannmål som innehåller gluten, råg och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg, sesamfrön, senap, sojabönor och laktos hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1038 kJ
Energi248 kcal
Fett3.2 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat43 g
- Varav sockerarter4.3 g
Protein9.8 g
Salt0.94 g
Fiber5.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Svenskt fullkornsbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Svenskt fullkornsbröd?

I en portion på 100g finns det 9.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Svenskt fullkornsbröd?

Per 100g portion innehåller Svenskt fullkornsbröd 43g kolhydrater tillsammans med 3.2g fett.

Allergener

Innehåller Svenskt fullkornsbröd några allergener?

Svenskt fullkornsbröd innehåller följande allergener: vete, spannmål som innehåller gluten, råg och korn.

Vilka allergener kan finnas i spår i Svenskt fullkornsbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Svenskt fullkornsbröd innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg, sesamfrön, senap, sojabönor och laktos.

Vem kan jag kontakta angående Svenskt fullkornsbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter