Rustikt surdegsbröd med stora porer bakat på vetemjöl, rågsurdeg, vetesurdeg, linfrö och malt.
Storlek
4500gram
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (fullkornsmjöl av RÅG, vatten, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten,maltmjöl av KORN), fullkornsmjöl av VETE, siktat RÅGmjöl, solroskärnor, rostat maltextrakt av mältade och mosade KORN, havssalt, linfrö brun, sirap, VETEgluten, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, druvsocker, rapsolja, maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1039 kJ |
Energi | 244 kcal |
Fett | 3.22 g |
- Varav mättat fett | 0.35 g |
Kolhydrat | 44.14 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 8.23 g |
Fiber | 3.61 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 8.23g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsciabatta 44.14g kolhydrater tillsammans med 3.22g fett.
Surdegsciabatta innehåller följande allergener: korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsciabatta innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.