Rustikt surdegsbröd med stora porer bakat på vetemjöl, durumvete, vetesurdeg och malt.
Storlek
4500gram
VETEmjöl, vatten, RÅGsurdeg (vatten, fullkornsmjöl av RÅG, maltmjöl av KORN), VETEsurdeg (VETEmjöl, vatten, VETEgluten, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)), havssalt, VETEgluten, jäst, rapsolja, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, vete och råg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 995 kJ |
Energi | 233 kcal |
Fett | 1.5 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Brödernas Family Bageri AB
Org.nr: 556680-4844
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsciabatta 46g kolhydrater tillsammans med 1.5g fett.
Surdegsciabatta innehåller följande allergener: korn, vete och råg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsciabatta innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Brödernas Family Bageri AB på följande sätt: Telefon: 08-643 08 80. E-post: info@brodernasfamily.com . Adress: Åkervägen 3, 177 41 Järfälla.